archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Informasjon om Nyhetsbrevet for juni, juli og august.

Støttesenter mot Incest Oslo jobber nå med å endre formatet på og måten nyhetsbrevet blir sendt ut på. Da det er endel arbeid knyttet opp til denne endringen, vil våre nyhetsbrev for juni og juli derfor komme i en redusert utgave. Vi beklager dette.

SMI vil fra høsten av sende ut nyhetsbrevet som en enkel e-post, med formål om å gjøre det så enkelt som mulig å finne informasjon og nyheter. Vi håper med denne endringen at enda flere vil kunne ta nytte av nyhetsbrevet og videre ta del i aktivitetene som skjer på senteret.

Vårt mål er at nyhetsbrevet for høsten av vil komme i komplett format igjen. Denne vil da bli sendt ut til alle våre abonnenter via epost. De abonnenter som mottar nyhetsbrevet per standard post, vil fortsette å motta nyhetsbrevet på denne måten.

Vi beklager det ubeleilige dette medfører. Hvis du har spørsmål angående nyhetsbrevet eller om hva som skjer på senteret de kommende månedene, ikke nøl med å ta kontakt med Helene på helene@smioslo.no.

Vennlig hilsen

Helene og Håkon SMI