archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Parolemøte for Kvinnedagen 8. mars

Bli med på parolemøte!

Lørdag 10. februar holdes det årlige parolemøtet for Kvinnedagen 8. mars. På dette møtet blir det bestemt hvilke paroler årets kvinnetog skal gå under.

Vi på SMI har sendt inn forslag til paroler på vegne av senteret og våre brukere. Ansatte fra senteret kommer til å møte på parolemøtet for å stemme frem disse forslagene, med håp om at man kan få et større og bredere fokus på bekjempelsen av incest og seksuelle overgrep i toget.

Ønsker du, som utsatt for incest eller seksuelel overgrep i barndommen, å bli med oss på møtet, er du hjertelig velkommen. SMIs innsendte forslag er:

- Utsattes stemme må bli hørt #metoo

- Økt kunnskap bekjemper incest og seksuelle overgrep

- Felleskap mot incest og seksuelle overgrep

Man velger selv hvordan og på hvilke paroler man stemmer, og det er fullt mulig å stemme på andre paroler enn forslagene fra SMI også. :) Våre ansatte kommer til å være tilstede under hele møtet, og du velger selv om du ønsker å sitte med disse. Har du spørsmål eller ønsker du å bli med, kan du kontakte Anine på anine@smioslo.no. 

Vi kommer tilbake med tidspunkt og sted på vår facebook-side og her på hjemmesiden når dette blir publisert.