archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Velkommen til vår nye kordirigent, Daniel!

Hei!

Jeg heter Daniel Næsheim og er 28 år. Jeg bor for tiden i Oslo, og har nylig påbegynt en master i musikkterapi ved NMH. Her lærer jeg mye om hvordan musikk og sang kan skape muligheter for glede, tilhørighet og mestring. Dette er ting jeg selv har gode erfaringer med gjennom mange år som ivrig musikant i band- og vokalgrupper. Jeg elsker å synge, og jeg elsker å synge sammen med andre! Som akkompagnement er gitaren og pianoet de foretrukne instrumentene. Ved siden av studier, jobber jeg som musikklærer, og tilbyr gruppeundervisning i gitar og samspill.

En ganske stor innrømmelse er på sin plass - jeg har aldri sunget i kor! (i hvert fall ikke offisielt) Det er derfor med en viss ydmykhet at jeg tar på meg stillingen som dirigent for koret. Men, musikk er musikk, om det framføres i band, i mindre vokalgrupper eller i kor. Jeg er også opptatt av at musikken er noe vi alle deler, og eier sammen. Derfor blir det vel så viktig at vi som gruppe klarer å skape noe vi er fornøyd med. I koret ønsker jeg at det skal være en lav terskel for å komme med forslag og innspill, så ikke nøl med å si ifra!

Jeg gleder meg stort til å komme i gang, og ser fram til mange fine musikalske møter!

Vennlig hilsen Daniel Næsheim