archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Dagsamling for menn

SMI Oslo, SSMM og ADAM inviterer i vår til to dagssamlinger for deg som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Dagssamlingene er et initiativ som har blitt til i forlengelsen av de årlige mannshelgene med Mike Lew som vi har arrangert i noen år. Du trenger ikke å ha vært med på mannshelg for å delta på dagssamlingene.

Mange menn som har vært utsatt for seksuelle overgrep synes det er vanskelig å finne andre å snakke med om hvordan det er å leve med overgrepserfaringer. Dagssamlingene er tenkt som et møtested hvor en kan oppleve å stå sammen og utveksle erfaringer med andre i en lignende situasjon. Vi veksler mellom samlinger med alle deltakere og samtaler i mindre grupper. Det vil være rom for å lytte til andre og selv foreslå temaer som en opplever det viktig å få snakket om.

Samlingene er på lørdager for å gi mulighet for flere å delta. Tidsrammen er kl. 11.00 – kl. 16.00

10. februar holder vi til hos ADAM som ligger i kirkelig Ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep i sine lokaler på Lovisenberg Sykehus, Lovisenberggate 15C.

Dørene er åpne fra kl. 10.30. Kom i god tid slik at vi kan begynne kl. 11 og får brukt tiden på en god måte. Det vil være kaffe/te og noe frukt eller lignende å spise når du kommer. Vi spiser lunsj kl. 13. Det er ikke noen deltakeravgift.

 

Meld deg på til Lennart på ADAM:

lennart.persson@kirkeligressurssenter.no

tlf 474 69 724. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller synspunkter.

 

Neste mannshelg med Mike Lew blir 25.-27. mai 2018.

Det vil være mulig å melde seg på denne helgen på dagssamlingen 10. februar. Tilbudet er et samarbeid mellom Støttesenter mot incest Oslo, SSMM Senteret for seksuelt misbrukte menn, og ADAM/Kirkelig Ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep.

Med vennlig hilsen Ingard

Ingard@smioslo.no Telefon; 23 31 46 50

 

Galleri