archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Åpen lederstyrt gruppe for utsatte menn

Mandag i partallsuker

Kl. 18.00 - 20.00

 

Dette er en gruppe for incestutsatte menn over 18 år. ”Åpen mannegruppe” er en lederstyrt gruppe. Det vil si at det er en ansatt på senteret som er med inn i gruppen. I gruppen har du mulighet til å ta opp problemer som du sliter med i dag, som følge av de overgrepene du ble utsatt for som barn. Her kan du møte andre menn som har opplevd noe av det samme som deg. Dette er en åpen gruppe hvor du kan velge om du vil delta én eller flere ganger.

Aktuelle temaer som kan dukke opp i en slik gruppe kan være skam, skyld, ensomhet, samlivsproblemer, seksuelle problemer, dårlig selvbilde, angst, eller det å føle seg annerledes.

Om det skulle bli noen endringer på gruppetidspunktene, kommer vi til å informere om dette på Facebooksiden til SMI Oslo og på våre hjemmesider – så følg med!

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Med vennlig hilsen

Ingard

Ingard@smioslo.no

Tlf: 23 31 46 50

 

 

Galleri