archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Oppstart av kunst- og uttrykksgruppe

Dette er en lukket, lederstyrt gruppe for kvinner og menn over 18 år. En lukket gruppe gjør at du kan utforske trygghet og øve deg i å åpne opp til andre og temaet i eget tempo og uten for store utfordringer.

Du deltar i denne gruppa som den du er. Det vil si blant annet at du ikke behøver å ha ferdigheter knyttet til kunst og uttrykk, og at du ikke behøver å oppføre deg eller møte andre som en annen enn den du er. På den måten kan du utforske å legge fra deg masker og handlemåter du eventuelt har måttet ty til for å komme gjennom dagene.

I denne gruppa vil du:

  • lære å håndtere utfordrende temaer i ditt liv – f eks skam, skyld, nærhet, svik, tillit, angst, søvn, egenomsorg – i ditt eget tempo og på måter som passer deg
  • få innsikt i dine egne ressurser, dine styrker, og det som gjør deg godt
  • lære å sortere hva du kan og ikke kan gjøre noe med
  • utforske hva trygghet betyr for deg og hvordan du kan skape det
  • se dine begrensninger i et nytt lys
  • utforske og utvikle ditt kreative potensial
  • lære å lytte til dine kreative impulser og skape gode stunder i ditt liv
  • erfare å bli møtt på en god måte og øve deg i å sette grenser

I denne gruppa jobber vi med det som skjer i her-og-nå. På denne måten styrker du evnen til spontanitet og å møte og håndtere det som oppstår i øyeblikket.

Gruppa møtes hver torsdag fram til medio desember. De fem første gangene vil det være obligatorisk oppmøte. Etter dette er det rom for fravær maks tre ganger.

Du kan melde deg på ved å sende navn, alder, telefonnummer og mailadresse til rona@smioslo.no  innen 31/7 -17. Er det noe du lurer på, kan du ta kontakt med Rona innen 30/6.

Sender du påmelding i juli, kan den sendes til post@smioslo.no

Vennlig hilsen

Miriam og Rona

Galleri