archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Kreativitetsrom

På støttesenteret har vi et stort utvalg av diverse kreativitetsutstyr.

Alle som kommer innom har fri tilgang til å benytte seg av det. Det er for mange godt å ha noe å holde på med når de er på senteret.

Det hender vi har kreativitetskvelder. Det er for tiden ikke planlagt noen.

Hensikten med kreativitetskveldene er å kunne møtes og gi rom for kreative uttrykk. Kreativitet kan brukes til å bearbeide egen historie gjennom ulike kunstneriske uttrykk, eller som en sosial kontekst rundt et bord, som kan gjøre det lettere å snakke sammen. Det som skapes kan øke mestringsfølelsen og gjennom det økes selvtilliten. Disse kveldene kan bidra til å utvikle sosiale ferdigheter, øke fellesskapsfølelsen og samarbeidsevnen.

Tilbudet består i planlagte kreative aktiviteter, samarbeidsoppgaver og litt friere aktiviteter hvor brukerne selv tar initiativ og inspirerer hverandre. For tiden er det ikke satt opp noen kreativitetskveld. Følg med her på hjemmesiden og på våre Facebook-sider.

Tilbudet er åpent for utsatte kvinner, menn og barn under 18 år ifølge med en voksen. Dette er et åpent tilbud som ikke krever noen påmelding. Her er det bare å møte opp, også midt i kvelden, ingen faste rammer slik sett. Døren er åpen og du kan henge deg på en aktivitet, eller bare være sammen med oss, snakke eller være stille.