archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Workshop ikke Stikka`-Vi tegner ut magasinet

Workshop ikke Stikka` - Vi tegner ut magasinet!

Mandag 23. oktober, kl 14.00 - kl. 15.30

Mandag 23. oktober setter vi oss sammen inn på møterommet på SMI og planlegger hvordan dette nummeret av ikke Stikka` skal se ut. Vi legger alt innsendt materiale ut på bordet foran oss og diskuterer hvordan artikler, foto og illustrasjoner best fungere sammen. Alle er hjertelig velkommen til å komme med ideer.

Det blir ingen teknisk arbeid eller skriveing på dette møtet, vi vil kun snakke sammen og se på det arbeidet som allerede er gjort. Formålet er å gjøre oss noen tanker om hvordan ikke Stikka` best kan se ut.

Du ternger ikke å ha jobbet i ikke Stikka` i år eller tidligere for å komme, det er åpent for alle. Kom med ideer, tanker eller bare interesse for magasinet, vi håper mange har mulighet til å komme denne dagen!Vi lager i stand litt kaffe og kjeks for møtet. Vel møtt!

Ta gjerne kontakt med håkon på: hakon@smioslo.no hvis du har spørsmål om dette møtet eller ikke Stikka`generelt.

Beste hilsen,

Håkon, Helene og Tonje